Frederiksborgvej 199, 1., 2400 København NV

Velindrettet lejlighed nær hverdagens gøremål i Emdrup

Drømmer I om en bolig med en fleksibel planløsning? Så skal I vende blikket mod denne lejlighed i Emdrup, der er ideel til såvel parret som den lille børnefamilie. Det er også værd at fremhæve den gode beliggenhed nær alle hverdagens gøremål foruden de rekreative områder, som indbyder til hyggelige gåture.

På Frederiksborgvej 199 møder I ejendommen fra 1933, hvis røde murstensfacade komplementeres af et rødt tegltag og nyere vinduer fra 2015. Tilknyttet boligen er et fælles vaskerum med egne vaskefaciliteter i kælderen.

På første sal udfolder lejligheden sig via en optimal planløsning uden spildplads, hvor I kan se frem til to gode værelser og et badeværelse med separat brus, praktisk vindue til udluftning, hvidt inventar og turkise fliser, der skaber kant til det lyse udtryk.

Vinkelkøkkenet byder på lyse elementer, der tegner et let og tidløst design. Oveni er det veludstyret med en praktisk spisekrog, god skabsplads og gængse hvidevarer, heriblandt opvaskemaskine fra 2018 og Gram-komfur fra 2019, så I får optimale rammer til de kulinariske udfoldelser.

Boligens hjerte er den indbydende stue med fine vinduespartier, som lysindfaldet gavmildt strømmer ind gennem og harmonerer smukt med parketgulvet. Her er det også muligt at inddele stuen og etablere et ekstra rum, således I sammenlagt får tre værelser, hvis I har behov for det.

Endelig kan I glæde jer over et dejligt, mindre fællesareal med plads til havesæt, hvor det i sommerhalvåret er helt oplagt at nyde en middag under åben himmel.

Når hverdagen melder sin ankomst, finder I skole, daginstitution, indkøb og idrætshal inden for en radius af 600 meter, ligesom der er kort afstand til park og Utterslev Mose. Der er også nem adgang til bus, S-togsstation og motorvej, mens bilturen til Københavns livlige centrum kan klares på cirka 10 minutter.

Kom og oplev boligen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.