Søborg Hovedgade 205, 2. mf. tv., 2860 Søborg

Central, hyggelig og indflytningsklar.

38 m2 med muligheder… Lys og velholdt lejlighed, fin stue med fransk altan, walk-in closet, køkken med god skabsplads og dejligt badeværelse.

Med beliggenhed i Buddinge Centret, sørger du for at alting er i gåafstand. Det er således let for både dig, dine venner og familie, at kommer hertil med bus, tog, bil og på sigt letbanen.

Lejligheden byder indenfor i rummelig entre med praktisk skabsplads. Stort badeværelse med hvide fliser og dejlig bruseniche. Den lyse stue er med pænt klassisk parketgulv. Stue er let at indrette, og walk-in closet er fantastisk når samling af sko og tøj skal opbevares. Køkkenet er af ældre dato men lyst og velholdt. Der er god skabsplads og et skønt lysindfald, et lysindfald som stuen virkelig udnytter med både vindue og den franske altan.

Til lejligheden hører eget kælderrum, cykelkælder, fællesvaskeri og p-pladser.

Den centrale beliggenhed giver dig Buddinge Centret med shopping og indkøb, tæt til flere forskellige uddannelser, hovedbiblioteket, telefonfabrikkens kulturelle tilbud, loppemarked ved rådhuset, træningscenter og mange fritidsaktiviteter. Tæt til flere gode uddannelsesmuligheder og næsten alle muligheder for transport, du er tæt til Ringvejen, motorvejen, Buddinge station, 8 busser, cykelafstand til Lyngby Centret, Bellevue strand og Utterslev mose. Du kommer således nemt til indre by og hele Storkøbenhavn. Frem mod 2021 bygges den nye Ringbane (letbane) fra Ishøj til DTU i Lyngby.

På lidt over 20 minutter kan man komme med S-tog fra Buddinge Station til Københavns Hovedbanegård og dermed få adgang til Københavns mangfoldige tilbud inden for sport, forlystelser, museer, shopping, musik, sightseeing, design og gastronomi.

I Gladsaxe er der et rigt idrætsliv, hvor der er mulighed for at finde foreninger, som tilbyder aktiviteter inden for langt de fleste idrætsgrene. Gladsaxe Svømmehal og Friluftsbad tilbyder muligheder for svømning inde og ude, og har herudover et varmtvandsbassin samt vandaerobic og fysioterapi. Herudover bydes der på tennisbaner, fodboldbaner, skøjtehal, bueskydning og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.