DEN DIREKTE VEJ TIL EN TRYG OG PROFESSIONEL BOLIGHANDEL

Hos Hjemlig.com har vi valgt at gøre op med det traditionelle hemmelighedsfulde ejendomsmæglersalær. Vi er ikke bange for at fortælle dig præcis, hvad det koster og hvad du får for dine penge.
Vi har valgt at spare på dyre lokaler, brands og avisannoncering der for det meste kun gavner ejendomsmægleren.
De besparelser har vi valgt skal komme dig til gode, i form af billige og gennemskuelige priser.
Med over 15 års erfaring indenfor ejendomsmægler og byggebranchen, kan vi give dig den rådgivning og tryghed du har behov for i alle bolighandelens faser.
Hjemlig.com er hverken ejet af en bank, et realkreditinstitut eller et forsikringsselskab, ligesom vi heller ikke er med i nogen kæde af ejendomsmæglere. Denne frihed gør det muligt for os at udtale os neutralt og uvildigt om alle stadier i en ejendomshandel.

Medarbejdere

Robin Rasmussen

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver m/ Tryghedsmærke

Julie From Jacobsen

Ejendomsmægler, Sagskoordinator

Ledige stilliger

Hos Hjemlig.com er vi altid på udkig efter nye talenter som vil være med til løft vores forretning til nye højder.

Velkommen til hjemlig.com - din lokale ejendomsmægler på nettet

Hjemlig.com er en online ejendomsmægler med hovedkontor i Bagsværd.
Går du i salgstanker og bor du på Sjælland, er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig.
Hos Hjemlig.com får du proffesionel fremvisning af din bolig kombineret med en af de bredeste onlinemarkedsføringer, så din bolig bliver set af flest mulige købere til et fast lavt salær.
Din bolig vil bla. kunne findes på følgende boligportaler:
Boligsiden, Boliga, Home, Nybolig, Danbolig, EDC, Realmæglerne, Robinhus, SelvEstate, Bolig.dk, Boligportal.dk, Bolighandel.dk, Keybo, Boligdeal.dk, DBA.dk, bolighed.dk og hjemlig.com.
Endvidere vil din bolig blive eksponeret på sociale medier, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn.
Uanset om du vælger Totalsalg eller Medsalg vil din bolig altid bliver set af flest mulige købere.
Hjemlig.com er et forsøg på at gøre op med det traditionelle hemmelighedsfulde ejendomsmæglersalær. Vi er ikke bange for at fortælle dig præcis, hvad det koster og hvad du får for dine penge. Vi har valgt at spare på dyre lokaler, brands og avisannoncering der for det meste kun gavner ejendomsmægleren. De besparelser har vi valgt skal komme dig til gode, i form af billige og gennemskuelige priser.
Med over 15 års erfaring indenfor ejendomsmægler og byggebranchen, kan vi give dig den rådgivning og tryghed du har behov for i alle bolighandelens faser. Hjemlig.com er hverken ejet af en bank, et realkreditinstitut eller et forsikringsselskab, ligesom vi heller ikke er med i nogen kæde af ejendomsmæglere. Denne frihed gør det muligt for os at udtale os neutralt og uvildigt om alle stadier i en ejendomshandel.
Hos Hjemlig vil vi gerne være dit professionelle alternativ til den lokale ejendomsmægler. Vi kan tilbyde samme høje service som de traditionelle ejendomsmæglerkæder, men til faste lave salærer. Det betyder at du som kunde tit vil kunne spare 20-50 % på salæret og stadigvæk få den fulde service, hvor vi står for det hele.
Vi har allerede hjulpet rigtig mange kunder med, at sælge deres boliger i byer fordelt på hele Sjælland. Så skal du bruge en ejendomsmægler til at sælge din bolig, så har vi allerede erfaring med boligsalg i Bagsværd, Kgs. Lyngby, Søborg, Dyssegård, Herlev, Ballerup, Taastrup, Hedehusene, Ishøj, Glostup, Brøndby, Slagelse, Kalundborg, Rødovre, Frederikssund, Smørum, Hvidovre, Albertslund, Gentofte, Brønshøj, Valby, København, Amager, Østerbro, Vesterbro, Nordvest og vi kan helt sikkert også sælge boliger i netop din by.